peyter Napisano 1 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2011 Witam Szukamy chetnych na wyjazd w okresie swiatecznym 24-31 grudzien 2011 wyjazd do Francji ewentualnie Włoch - Szacowany koszt około 1000 zł za noclegi wraz ze skipassem. Chętnych na priva My ze Śląska Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2011 A to dość ciekawe co piszesz:rolleyes:, bo podany termin przez Ciebie to najwyższy cenowo okres w całym sezonie narciarskim i 1000 zł to będzie tak akurat na sam skipass:rolleyes:, myślę że nawet na pobliskiej Słowacji było by się ciężko w tej cenie zmieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peyter Napisano 1 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2011 tez tak myslalem- ale okazuje sie ze jest dosd duzo opcji w tym okresie i można sie zamknąć w 1000 zł przy rezerwacji na 4 i wiecej osób. Gorzej jest od 31 grudnia. Wbrew pozorom nie wszyscy są chetni na wyjazdy świąteczne. Trzeba dobrze poszukac:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 3 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2011 tez tak myslalem- ale okazuje sie ze jest dosd duzo opcji w tym okresie i można sie zamknąć w 1000 zł przy rezerwacji na 4 i wiecej osób. Gorzej jest od 31 grudnia. Wbrew pozorom nie wszyscy są chetni na wyjazdy świąteczne. Trzeba dobrze poszukac:) a ja w Ciebie wierze ,jak dasz rade coś skrecic w tysiaku to sie pisze ;)wal na priwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumak001 Napisano 7 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Cześć. Ja nie świąteczny jestem zatem propozycja wyjazdu bardzo mnie zainteresowała. Skrobnij coś więcej na priv. Ile osób planujesz zgarnąć i skąd. Ja jestem z Warszawy i posiadam wygodne i duże kombi. 4 osoby z bagażami na spokojnie wchodzą. w 5 tez się pomieścimy. Mój mail [email protected] Jeśli cena około 1000zł / noclegi + skipass/ jest realna to ja wstępnie się piszę Pozdrawiam Maciek 30 lat, Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi