bman Napisano 22 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2011 Witam. Trochę poczytałem więc zacznę , mam nadzieję dobrze. wzrost 184, waga 95, stopień zaawansowania określam ok 6 do 7 . Jazda tylko po stokach ( jeżeli w polsce to wiadomo jakie warunki). Uczyłem się po 15 stu sezonach przerwy, na fischer world cup 175cm i fischer rcx 170cm. W zeszłym roku na włoskich stokach idealnie jeździło mi się na tych 175 cm rc4 world cup. Preferuje raczej dłuższe skręty . W tym roku po raz pierwszy mam zamiar kupić nowe narty i tu standardowy problem kogo pytam ze znajomych inaczej gada. Główne typy to w kolejności progressor 9+ 175, progressor 8+ tez 175 i zenith z76carbon 170 cm. Dodam , że ambitnie podchdzę do sprawy i staram sie ciągle myśleć o tym co robię na stoku NO i zdecydowanie wolę kolor tras czerwone, potem czarne i następnie niebieskie Szukam tez dla żony która jeździ już chyba z 25 lat( od kilku na jakichś juniorkach atomica) i mogłaby niejednego instruktora zawstydzić. Wzrost 158 waga ok 50 myślałem o http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=3268&id_modelu=4720 Więc radźcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 22 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2011 Szukam tez dla żony która jeździ już chyba z 25 lat( od kilku na jakichś juniorkach atomica) i mogłaby niejednego instruktora zawstydzić. Wzrost 158 waga ok 50 myślałem o http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=3268&id_modelu=4720 Więc radźcie Jeśli to co piszesz jest prawdą:to chyba atomic cloud 9 będzie spełnieniem oczekiwań żony:tongue: A Ty szukaj dalej/........:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bman Napisano 22 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2011 Trohę mało, że tak powiem, konstruktywna podpowiedź Może coś więcej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 22 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2011 Ta narta od kilku lat/2-3/jest dominującą propozycją dla kobiet,i ciągle zyskuje najwyższe noty.W tym sezonie również,czy trzeba więćej:biggrin:O budowie,danych technicznych przeczytasz w dziale sprzętu na stronie głównej:cool:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi