Assassin Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 Sprzedam K2 Charger 10/11, 167 cm, z wiązaniami K2 MX14 Nart Allround Top z systemem ROCKER. Stan idealny, 4 dni na śniegu. Kupione w INTERSPORT Polska w marcu 2011 r. Przygotowane do sezonu u Panów Waldemara i Pawła Lechowiczów w Katowicach. Testy: http://www.ntn.pl/testy/sezon-2010-2...op/k2-charger/ http://testujemynarty.pl/K2-V85-AMP-Charger_154521581 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feist Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 Cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Assassin Napisano 25 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 Cena? Wysłałem Ci wiadomość na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Assassin Napisano 8 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Aktualna cena 1300 zł - do nieznacznej negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 Można wiedzieć dlaczego sprzedajesz? Wiesz może czym sie różni model 10/11 od modelu 11/12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Assassin Napisano 7 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2012 Można wiedzieć dlaczego sprzedajesz? Wiesz może czym sie różni model 10/11 od modelu 11/12? Nie jeździłem na modelu 11/12, natomiast porównanie wyników testów i opisów wrażeń z testów (m. in. zamieszczonych w "NTN" ) wskazuje, że model 11/12, to narty w znacznym stopniu różniące się od modelu 10/11, przeznaczone dla mniej zaawansowanych narciarzy - jak napisano w jednym z testów "do szlifowania umiejętności" - i zdecydowanie mniej dynamiczne (model 10/11 ma naprawdę niezłego kopa i jeśli ktoś nie jest przyzwyczajony do takich nart musi uważać, by spod niego nie wyjechały). Nie jest to zresztą pierwszy przypadek, gdy konkretny model nart z sezonu na sezon "łagodnieje". Na moich "Chargerach" jeździło mi się bardzo dobrze, ale udało mi się zbudować taką kondycję, że daję radę przez cały dzień jeździć na komórkach. Dlatego sprzedaję "Chargery". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berry Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2012 A mógł byś wstawić jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Assassin Napisano 10 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Chętnie prześlę fotki na maila, każdemu zainteresowanemu. Nie wychodzi mi załączanie zdjęć na forum (także do wiadomości prywatnych). Adresy mailowe można przesłać mi na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Assassin Napisano 11 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Rozumiem, że oferta aktualna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Assassin Napisano 11 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Tak, oferta aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Assassin Napisano 23 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 Załączam link do mojej aukcji na allegro. http://allegro.pl/k2-charger-167cm-wysylka-gratis-i2074059317.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falszerz1973 Napisano 2 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2012 Czy te nartki jeszcze na sprzedaż!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysie Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 nowe w interspocie 1 500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi