Rzadzu Napisano 3 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2011 Ktoś się orientuje, czy jest jakaś różnica (oczywiście poza wyglądem) między Hawxami 80 z sezonu 10/11 a 11/12? Mierzyłem 11/12 i leżały bardzo dobrze. Nie mam niestety możliwości przymiarki zeszłorocznego modelu, a jest on prawie 150zł tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nimfa Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 Bierz nowe, zbij cenę, polecam jednak HAWX 100 - to naprawdę nowy wkład. Cena 1200 - 1300 - na butach się nie zaoszczędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzadzu Napisano 11 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 Buty zamówiłem w końcu z sezonu 11/12 (problem rozwiązał się w zasadzie sam: zabrakło mojego rozmiaru dla zeszłosezonowych butów ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi