niu_niutek Napisano 12 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2011 Chętnie dołączę do wyjazdu w każdy weekend, kiedy warunki dają szansę na pojeżdżenie. Jestem dyspozycyjna i nie boję się rannego wstawania, czasami dysponuję samochodem, ale niestety nie mam bagażnika na narty, więc wygodnie mogą jechać 3 osoby, na ścisk 4. Gdyby ktoś szukał towarzystwa do podziału kosztów i trudów prowadzenia proszę o kontakt. pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robi297 Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 witam czy te wyjazdy z twojej strony nadal aktualne , i czy chcesz jechac na jeden dzien czy cały weekend , tez planuje mały wypad w góry poszalec,jestemz Leszna , więc w większosci jedę przez Wrocław Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niu_niutek Napisano 7 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2012 jak najbardziej aktualne, właśnie szukam transportu na jutro (08.01), obawiam się jednak, że od czasu otwarcia AOW dla ludzi jadących od Warszawy lub Poznania zjazd do miasta to spora strata czasu ale może ktoś z Wrocka jutro jedzie? potrzebuję miejsca szczupłego narciarza i nartki 155 cm :-) pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lst Napisano 7 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2012 Cześć, jade jutro gdzieś do czech, wstępnie myślę o ramzowej. Wyjazd skoro świt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sickape Napisano 12 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2012 NA szybko i krótko ale zawsze. http://www.skiforum.pl/threads/44419-Z-Wroclawia-do-Czech-%28Janskie%29-15.01.2012-%28niedziela%29-jazdy-nocne.-szukam-2-osob. zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sickape Napisano 12 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2012 Cześć, zapraszam do mojego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi