Japoński Napisano 13 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2004 Czytam te posty, czasem odpowiadam i mam jeden wniosek - od kilku lat zaczyna raczkować w Polsce coś takiego jak Centra Testowe poszczególnych firm. To przecież najlepsze co może być dla niezdecydowanych! Sam z racji wykonywanej pracy (Fischer) pracowałem nad otwarciem w naszych cudownych górach kilku punktów testowych. Przy wypożyczeniu nart i opłacie za dzień można w ciągu dnia wymieniać narty bez dopłat...Nasza firma już w lutym 2004 posiadała w centrach testowych narty z kolekcji 2004/2005. Przecież narciarz, który kupuje nartę z "górnej półki" sam jest w stanie ocenić jej parametry i przydatność dla niego - żadne książki, wydania testowe i opinie innych tego nie zastąpią - to co dla jednego jest świetne, dla drugiego może być kompletnie do bani!! Chyba że swoją opinią odbieram Wam temat do rozmowy - tzw. letni onanizm narciarski ))) Jeśli tak to sorry!! Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 13 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2004 Wszyscy, którzy mają dylemat jakie narty kupić.. Ty to jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 13 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2004 Wszyscy, którzy mają dylemat jakie narty kupić.. nawet jak mnie nie ma..hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ardu Napisano 13 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2004 Wszyscy, którzy mają dylemat jakie narty kupić.. Dobrze powiedziane (napisane) - wyraźnie odczuwa się rozsądny głos fachowca. Dawno mnie nie było miałem - kontrole w firmie, a tu teraz tyle się dzieje... Ludzie jakby trochę podenerwowani - pewnie odczuwają brak śniegu... Ech te gorące dyskusje... Śniegu na ochłodę! ;D Pozdrawiam wszystkich, a zapaleńcom polecam narty wodne... spróbowałem tego w tym roku... ciekawe doświadczenie. Pozdrawiam adru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi