Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Wszyscy, którzy mają dylemat jakie narty kupić..

Japoński

Rekomendowane odpowiedzi

Czytam te posty, czasem odpowiadam i mam jeden wniosek - od kilku lat zaczyna raczkować w Polsce coś takiego jak Centra Testowe poszczególnych firm. To przecież najlepsze co może być dla niezdecydowanych! Sam z racji wykonywanej pracy (Fischer) pracowałem nad otwarciem w naszych cudownych górach kilku punktów testowych. Przy wypożyczeniu nart i opłacie za dzień można w ciągu dnia wymieniać narty bez dopłat...Nasza firma już w lutym 2004 posiadała w centrach testowych narty z kolekcji 2004/2005. Przecież narciarz, który kupuje nartę z "górnej półki" sam jest w stanie ocenić jej parametry i przydatność dla niego - żadne książki, wydania testowe i opinie innych tego nie zastąpią - to co dla jednego jest świetne, dla drugiego może być kompletnie do bani!! Chyba że swoją opinią odbieram Wam temat do rozmowy - tzw. letni onanizm narciarski :)))) Jeśli tak to sorry!!

Pozdrawiam wszystkich

Wszyscy, którzy mają dylemat jakie narty kupić..

Dobrze powiedziane (napisane) - wyraźnie odczuwa się rozsądny głos fachowca.

Dawno mnie nie było miałem - kontrole w firmie, a tu teraz tyle się dzieje...

Ludzie jakby trochę podenerwowani - pewnie odczuwają brak śniegu...

Ech te gorące dyskusje... Śniegu na ochłodę! ;D

Pozdrawiam wszystkich, a zapaleńcom polecam narty wodne... spróbowałem tego w tym roku... ciekawe doświadczenie.

Pozdrawiam adru

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...