logos Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2011 Półtora dnia lampy, cztery i pół dnia snieżycy i wiatru. Było super !!! Pozdr Wojtek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naczos Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2011 Jak warunki?? Dali rady z ogarnieciem takiej ilosci sniegu?? Wszystkie trasy juz chodza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2011 Półtora dnia lampy, cztery i pół dnia snieżycy i wiatru. Było super !!! Pozdr Wojtek Może skrobniesz coś więcej...jeździłeś gdzieś poza VT?? Jak warunki w Les Menuires? Podobno burze śnieżne z piorunami były...fotki masz jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logos Napisano 19 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2011 Dzisiaj muszę się odgruzować w robocie, wieczorem coś napiszę i wstawie foty. W Les Meniuers raczej kiepsko,w ogole ponizej 1800 m była kicha. Poza VT nie jezdziłem - nie było sensu i pogody. Silne opady sniegu i wiatr. Średnio dziennie ok. kilkanaście/kilkadziesiat cm puchu. Nie do końca radzili sobie z ta iloscią śniegu chociaż jezdzili ratrakami po nocy. Wiekszy problem to b. duzy wiatr. Po ostatnich kilku wyjazdach gdzie miałem tylko słońce i betonowy śnieg jazda w świerzym sniegu i puchu dała mi super kopa. Pozdr WK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logos Napisano 19 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2011 Ponizej kilka amatorskich zdjęc. Na poczatek ładna pogoda - mało sniegu potem "brzydka" pogoda - dużo śniegu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi