wolf888 Napisano 24 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2011 Witam mam zamiar zacząć jeździć na nartach, Wiek, -32 Wzrost, - 190 .Waga, - 118 .Poziom umiejętności -1 albo nawet 0 kolega poleca mi fischer progressor 8+ , buty przymierzałem dalbello aerro 5,9 wydają mi się za miękie, jakie wiązania do mojej wagi.? Czy te narty będą dla mnie ok.? Jaka długość będzie dla mnie odpowiednia, co do butów jakie wybrać najlepiej chodzi o FLEX? Co do sprzętu myślę o czymś używanym gdyż nie wiem czy mi się jazda na nartach spodoba. Proszę porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 24 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2011 Czesc,ja na poczatek to bym sobie na twoim miejscu wypozyczyl sprzecik w wypozyczalni,zeby nie bylo jak z moim szwagierkiem po 2 godz.cisnal narty i zakonczyl kariere :stupid:,naszczescie chrzesniak zalapal baksyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf888 Napisano 24 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2011 Wole jednak swój sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi