matis991 Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Witam. Nie wie ktoś jak tam ma się sprawa w Międzybrodziu na Andaluzji? ew jakiś stok do nauki pod górą Żar bo chyba tam jest? Z góry dzięki. Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Wyciag jest nieczynny i w tym roku prawdopodobnie wogole nie bedzie. Do nauki masz najblizej gorny orczyk na Zarze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis991 Napisano 25 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Dzięki wielkie, wydawało mi się ze pod żarem też coś jest. Jakiś mały ew jeszcze chyba w Ślemieniu jakiś mały jest ale też trudno cokolwiek znaleźć o tym Ceretniku czy jak się to zwie. A ta Andaluzja to z powodów technicznych? bo 2 lata temu duży orczyk się zrywał co chwilkę ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Wyciag jest nieczynny i w tym roku prawdopodobnie wogole nie bedzie. Nie żebym był zawiedziony, ale zainteresowało mnie że w tym roku w ogóle nie będzie, to jak w tym roku nie będzie to już nigdy nie będzie... Mógł byś rozwinąć swoją myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 (edytowane) Chyba raczej chodzi o kwestie finansowe:) wlasciciel ma jeszcze wyciag na palenicy w ustroniu i tam tez nie zapowiada sie zeby go otwarto:) Wesolych:) @SB Wiadomo mi o tym ze zrodel raczej lokalnych ale zawsze pozostaje ziarnko niepewnosci bo 'roznie ludzie godojom':D osobiscie wolalbym w tej kwestii nie miec racji, bo andaluzja to naprawde swietny stok do nauki:) Edytowane 25 Grudzień 2011 przez Slash0r 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Tutaj masz ich stronkę - jest też tam Palenica w Ustroniu. Generalnie do nauki ten stok jest fajny,tylko duży orczyk strasznie zaniedbany!Tak poza tym to fajne miejsce i niedrogie.Nigdy tam też nie widziałem tłumów i kolejek,co nie jest bez znaczenia,zwłaszcza w ferie... Jak sypnie,albo temperatura dopiszę,to na pewno otworzą! :wink: Na Żarze jest mały orczyk,ale jest zdecydowanie droższy!No może wieczorem na czasówce jeszcze nie tak źle... : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Z tego co mi wiadomo to BABA w Korbielowie też tego samego właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Z tego co mi wiadomo to BABA w Korbielowie też tego samego właściciela. Chyba już nie,mają swoją stronkę.Kiedyś byli w tym samym "klubie". :wink: Ale pewny nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis991 Napisano 26 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2011 A na temat tego Ceretnik wiadomo wam coś? napisałem maila do nich i czekam na odpowiedź ale może ktoś z forum będzie wiedzieć coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi