klisunektoja Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Czy mogł by mi ktos doradzic jaki model narty kupic w cenie 500-600 zl. Moga byc to narty nowe jednak wolal bym cos uzywanego z wyzszej pulki. Jezdze wyzej srednio (zjade z kazdej gorki, jezdze na krawedziach czasami na stromiznach slizgam sie po stoku) Chce tymi nartami jezdzic po przygotowanych stokach, Glownie Laworta, Gromadzyn (Bieszczady - Ustrzyki Dolne). Poszukuje nart na ktorych bede mogl delikatnie wyskoczyc na muldach, pojezdzic slalomem, prosto ,,na krechy'', szerokimi lukami. Nie zalezy mi na extremalnym Carvingu. Poprzednio jezdzilem na volki carver vr tak to wyglada ( http://www.zimbio.com/Skiing/article...lia+Adjustable ). Wydaja mi sie za miekkie i delikatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 26 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2011 Rozejrzyj się za Rossignol Zenith Z 6,5 w tej cenie powinieneś już coś dostać choć o egzemplarz w dobrym stanie na pewno nie będzie łatwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klisunektoja Napisano 26 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2011 z 5 jest kilka na allegro ale w 500zl, mozna sie spokojnie zmiescic. Z 6 znalazlem jedna pare za 650 + kije. A cos innego polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 26 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2011 Tylko często podnoszone jest tu że Zenith 6 to marketowa narta a Z 6,5 to katalogowa Mnie też tak powiedziano u przedstawiciela Rossignol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi