slawi Napisano 3 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2012 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów . Jest to mój 4 sezon na nartach i mam nadzieję , że nie ostatni :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2012 Witaj! :cheerful: A czemu miałby być ostatni?Chyba nie masz jakiś złych wieści dotyczących zimy? :eek: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 3 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2012 Witaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżasta Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2012 Witam jestem nowa na forum. Właśnie wróciłam z rodziną z nart. Byliśmy w Austrii ( Karyntia) w okolicach Villach. Pogoda cudowna, okolice piękne, " górka" 3Landereck- super. Chciałabym podziękować forumowiczom i administratorowi strony za wiele cennych informacji dotyczących dojazdu, przygotowań do podróży itd. Bardzo nam pomogły i ułatwiły dotarcie na miejsce. Duża buźka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi