turim Napisano 6 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2004 Witam napewno jest na tym forum ktoś kto będzie mi w stanie pomóc. Wiec mam problem czy może używa ktos płyty "MARKER MC25" chodzi mi o opinię na temat tego sprzetu, jak się sprawuje ten system sprawiający że narta się nieusztywnia??, oraz czy do tej płyty pasują wszystkie zapięcia markera??, chodzi mi głównie o wiązania "Marker 1200" i "Marker M5.9"(niesą to wiązania nowe mają około 2,3 lat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 11 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2004 płyta MARKER MC 25. widze że zabiłem wszystkim klina tym pytaniem-hehehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ski Napisano 14 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2004 płyta MARKER MC 25. Z tego co pamiętam to ten model płyty ma otwory pod śruby i ma również mocowanie środkowe więc z M 5.9 nie powinieneś mieć problemu. Co do systemu to hmm...- każdy ma jakiś pomysł na "unikanie przesztywnienia" nart w części środkowej. Ale generalnie nie będziesz przecież próbował dociskać nart tak żeby wykręcać kółka o r=2 m:) Więc problem nieprzesztywniania desek ta płyta rozwiąże. pozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 19 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2004 płyta MARKER MC 25. witam płyta juz zamontowana, sprawdziłem juz ja na śniegu:-) i co?? sprawuje się znakomicie, narta wycina naprawde piękne łuki i dobrze trzyma sie krawędzi, a dodatkowe 2,5 cm(w sumie to już jest 7cm) pod butem robi swoje- jeszcze mi się klamra nieotworzyła w bucie:-) pozdrawiam:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi