klito Napisano 8 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2004 to jest nartka z klasą... Co o niej myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 8 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2004 OMEGLASS 63 miałem okazje na nich jezdzić-niema co fajowy sprzęcik, jakbym teraz zmienił dechy to właśnie na ten sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonaki Napisano 8 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2004 OMEGLASS 63 Proszę nie przypominajcie mi o tych nartach:D jak na nich jechałem to zdawało mi się , że mam zły sen normalny KOSZMAR!!! Jak dla mnie kopa nie ma wogule taka wyścigówka z lat 60. Porażka w porównaniu z Volklem, czy Atomiciem to tak jak by porównywać Mercedesa i Maybacha no może złe porównanie bo narty mają być surowe a nie luksusowe:D!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonaki Napisano 8 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2004 OMEGLASS 63 Aha chciałem jeszcze dodać żebyście sie bardzo moją opinią nie przejmowali bo wiadomo "jedna narta jest dla Ciebie druga dla Mnie". Poprostu jednemu leżą te drugiemu te:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarverGs9.21 Napisano 8 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2004 OMEGLASS 63 bylem w tym roku na tescie ,i najwieksze wrazenie zrobily na mnie volkle,elany isalomony wszystkie z grupy race.oraz gigantka blizzarda wszystkie te narty wyroznialy sie zdecydowanie od innych z tej samej grupy blizzard gigantka i elan slalomka to mistrzostwo swiata dla mnie byly za trudne volkl i salomon wporzo w sam raz na takie zawody amatorskie .Tez scigam sie troche i tez na podkarpaciu.Prywatnie jezdze na atomicu sl 11 pozdro ps znamy sie ze stoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi