jelen Napisano 5 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2012 witam wszystkich! Jutro albo po jutrze chcę się wybrac na narty, może mi ktoś polecic jakiś stok z dobrymi warunkami? Dobre mam na myśli taki żeby przynajmniej kamieni nie było i samego lodu. cienków z kamerki widzę, że słabo juliany w szczyrku podobno też nienajlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2012 W Istebnej Zagron lub Złoty Groń bez minerałów,twardo praktycznie cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 5 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2012 Ok, dzięki. Mosorny z Zawoji też wchodzi w krąg zainteresowań Na stronce podają bardzo dobre warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2012 Ok, dzięki. Mosorny z Zawoji też wchodzi w krąg zainteresowań Na stronce podają bardzo dobre warunki. Byłem w czwartek i było super http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/14201-Polska-warunki-narciarskie-2011-2012?p=151650&highlight=#post151650 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi