krzysie Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 na zewnątrz + 40*C, wilgotność tak duża, że ciężko oddychać, jedziemy do galerii handlowej, a tam w środku przyjemny chłodek, klimatyzacja i stok narciarski (wiedzieliśmy o tym jeszcze przed wyjazdem - żona śmiała się ze mnie, że zabieram czapkę i rękawiczki do Emiratów)najpierw dobór sprzętu kombinezon, skarpety (nowe i na własność), buty, narty, kije w cenie karnetu, a w środku:czteroosobowa kanapa ze stacją pośrednią, wjazd na górę i jeździmy: teraz wiemy czemu tyle płacimy za benzynę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 To się nazywa egzotyka,mam nadzieje że nie byłeś tam w zimie :tongue: Napisz tak z ciekawości cos o cenach : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysie Napisano 9 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 byłem we wrześniu, koszt: karnet dla dwóch osób 2 godz. ok. 350 zł, w cenie sprzęt, kombinezon, skarpetki, wynajęcie boxu - można nie wynajmować (ale co zrobić z rzeczami osobistymi, ew. zakupami, itp) - 40 zł temperatura na stoku -2*C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi