wronka Napisano 26 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2004 jest tu ktoś ze szczecina? ja, ale mieszkam w innym mieście teraz (niestety, ale tylko czasowo). Czemu pytasz? Budują tam jakieś górki czy wypiętrzają się jakieś Alpy Północy? POzdr ciepło, tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 27 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2004 jest tu ktoś ze szczecina? cze drbru nie jestem ze szczecina ale bywam tam co roku bom zeglarz jest ... tzn szczur ladowy .. hehe ale plywa sie i do waszego duzego portu tez sie plywa ... strasznie tam wielkie promy macie ... hehe moze ty tez cos z zeglarstwem masz wspolnego ??? pozdro raksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wronka Napisano 28 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2004 jest tu ktoś ze szczecina? No i tu klasyczna skucha. Prostuję: te duże promy są w Świnoujściu, a Szczecin NIE leży nad morzem :-) Ale za to Szczecin ma kioski ruchu, sklepy, autobusy i stare tramwaje. A w ogóle Szczecin rulez. Co to wspólnego z nartami? nic... pozdr, tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drbru Napisano 29 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2004 jest tu ktoś ze szczecina? heja, z żeglarstwem mam tyle wspólnego że mam patent sternika, ale nie mam za bardzo czasu pływać, chętnie bym sie gdzieśwybrał, ale to się zobaczy w 2005... jak na razie szukam jakis ludzi do wyjazdu w góry na wiosne, tzn orientuje się powoli.... z jakiego miasta jesteś w takim razie? dzięki za odp. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drbru Napisano 29 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2004 siema Tomek...dzieki za odp. wspólnego ma tyle że ja tu reprezentuje ostre duszenie na śniegu, zarówno na nartach jak i desce, a takżę reprezentują to moi znajomi, ale jak wiadomo trudno czasem sięgdzieś razem wybrać....a poza tym do granicy blisko sto się w góry szybko jedzie.... gdzie teraz mieszkasz w takim razie? Pzdr... arek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi