Zdzich Napisano 2 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2004 Witam! Pomóżcie mi dokonaniu wyboru: Przed sezonem rozpocząłem poszukiwania nart na których mógłbym poszaleć w najblizszym sezonie. Zdecydowałem że chcę coś slalomowego najlepiej Fischera WorldCup-a (160) lub Atomic SL 11 (164). I chodziło mi o nartę zeszłozesonową bo ceny tegorocznych przyprawiają mnie o ból głowy. I nagle dzowni do mnie znajomy ze ma dla mnie SALOMON STREETRACER 10 w długości 160 za ok 1700. Cena ok, długość też tylko że ja tej narty w ogóle nie znam:-( Czy ktoś z Was na niej jeździł? Może ma porównianie w stosunku do wymienionych slalomek? Zaryzykować coś na czy nie jeździłem? Pozdrawiam Zdzich z dylematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarverGs9.21 Napisano 2 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2004 Problem-Salomon StreetRacer 10 znam narte jest genialna choc to inna grupa nart niz te ktore wymieniles wczesniej troche mieksza ale doskonala w prowadzeniu dobrze trzyma na krawedzi i zadany tor jazdy goraco polecam , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skot Napisano 3 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2004 Problem-Salomon StreetRacer 10 Kupiłem niedawno Streetracer 8. Jeszcze nie jeździłem, ale w dziale "Sprzęt" na forum jest temat "Narty do fun-carvingu" i tam kilka osób, które jeździły na 10 i 8 napisało swoje wrażenia. 1700zł - sprzęt używany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdzich Napisano 4 Listopad 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2004 Problem-Salomon StreetRacer 10 tak, sprzęt przywieziony z Austrii Pozdrawiam Zdzich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi