romek344 Napisano 6 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2004 Wybieram się z rodziną na narty. Poszukujemy sprawdzonych apartamentów, w okolicach lodowca, a także innych ważnych informacji dotyczących skipasów, tras i przedszkola dla dzieci i tp. Pozdrawiam Romek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ardu Napisano 8 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2004 Stubaital, poszukuję namiarów na noclegi Co do cen i tras: www.stubaier-gletscher.com Jeśli wyślesz zapytanie o nocleg (www.neustift.com) to zasypią Cię mailami, a możliwe, że nawet przyśłą cały katalog o dolinie i kwaterach pocztą Stubai jest OK, choć jesienią lubi powiać... Ja, jak Bóg da może w w maju... Pozdr.ardu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki_1 Napisano 8 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2004 Stubaital, poszukuję namiarów na noclegi do kiedy musisz mieć tę informację, bo mam coś co może Cię zainteresować ( apt dla ok.5 osób - 2 pokoje + kuchnia ) w Neustift ( ok. 20 min. jazdy samochodem ) bardzo przyjemny. 2 lata temu cena wynosiła ok 300 Euro za tydzień za apartament. Bliżej lodowca chyba nic nie znajdziesz. Jeżeli Ci to odpowiada to napisz na mojego prywatnego mail`a ak_kk@poczta.onet.pl, ap rzyślę Ci jakiś kontakt i może nawet jakieś foto (jeśli znajdę ), ale to dopiero w przyszłym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi