zenek02 Napisano 21 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2012 witam!!! mam zamiar kupić swoje pierwsze nary, do tej pory jeździłem na nartach z wypożyczalni jeżdżę już jakieś 5lat ale sporadycznie, tego roku mam zamiar dopracować technikę by dać sobie zawsze rade i czerpać z jazdy więcej satysfakcji. Chodzi mi o narty uniwersalne używane do 400zł by dawały sobie rady na świeżym śniegu i na utwardzonej trasie, myślę coś o nartach z grupy All mountain .jeżdżę na Kasprowym czasami poza trasa.proszę o wasze propozycje i z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 22 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2012 najpierw wypełnij "ankietę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi