wawrzewik Napisano 1 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2012 (edytowane) Witam proszę o pomoc przy wymianie nart. 1. Płeć - Mężczyzna 2. Wiek - 17 3. Waga - 70 4. Wzrost - 175 5. Na nartach jeżdżę od 4 sezonów, ( 15 dni w sezonie) 6. Moje umiejętności określam na 5 7. Moje buty to - salomon mission 6 8. Teraz jeżdżę na nartach/model - Atomic Metron 7 beta (156cm) 9. Preferuję styl jazdy - lubię jazdę krótkim skrętem po przygotowanych stokach o średnim nachyleniu. 10. Upatrzyłem sobie narty - Volkl Crosstiger 11. Mój budżet na narty to około - 1000zł I pytanie mam jeszcze jedno jakie wg was powinny mieć długość nowe narty ja myślałem nad jakimiś koło 165cm. Moja poprzednia narta była zbyt miękka, chciałbym coś twardszego. Edytowane 1 Listopad 2012 przez wawrzewik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 1 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2012 Cześć nie podałes czy to ma być Volkl titanium czy carbon Po twoich 4 sezonach na nartach radziłbym titanium, narta komfortowa na przygotowane stoki,postepowa nartka Jesli chodzi o długość to jak na dobrą crosową nartkę 170 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi