Kreska Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Witam, Planuję wyjazd w okolice Valle Aurina w Grudniu/Styczniu. Czy możecie mi polecić jakieś konkretne sprawdzone miejscowości i zakwaterowanie nie przekraczające 100 euro za noc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 100 euro za noc Za 30 euro to może bym ci cos polecił :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreska Napisano 9 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 Bardzo proszę o rekomendacje marcinn, za 30 euro bez wyzywienia też nie jest tanio. Ja znalazłam ten pakiet w którym za 100 euro na noc jest 7 nocy w hotelu, karnet narciarski na 6 dni, śniadanie i obiadokololacja. 100 euro na dzień chciałabym przeznaczyc raczej jako budżet maksymalny. Zależy mi też żeby było przytulnie i fajny klimat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 Ok,sprawdzona osobiście bardzo fajna kwatera Dwa lata temu płaciliśmy 23 euro Wysłałem Ci na priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi