SławekC Napisano 23 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2012 Poszukuję nowej slalomki komórka FIS 165cm. Najchętniej Rossignol/Dynastar/Elan/. Może być z sezonu 2011/2012. Nie interesują mnie używane, uszkodzone, drugi gat. Prosiłbym zawodników, trenerów jeśli mają do odsprzedania taką nartę o kontakt i propozycję ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bill Napisano 23 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2012 tez bym taka kupil ale Volkl, dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 23 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2012 tez bym taka kupil ale Volkl, dzieki. Volkl: http://allegro.pl/volkl-speedwall-165cm-narty-zawodnicze-komorkowe-i2807075577.html http://allegro.pl/okazja-volkl-racetiger-sl-komorka-2012-i2810024654.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 23 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2012 Poszukuję nowej slalomki komórka FIS 165cm. Najchętniej Rossignol/Dynastar/Elan/. Może być z sezonu 2011/2012. Nie interesują mnie używane, uszkodzone, drugi gat. Prosiłbym zawodników, trenerów jeśli mają do odsprzedania taką nartę o kontakt i propozycję ceny. Rossignol : http://allegro.pl/narty-rossignol-radical-wc-sl-fis-slantnose-r-18-i2803059081.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekC Napisano 23 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2012 Widziałem tą aukcję, ale cena trochę z kosmosu tzn. normalna sklepowa. Wiem, że takie narty można kupić o wiele taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 23 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2012 Widziałem tą aukcję, ale cena trochę z kosmosu tzn. normalna sklepowa. Wiem, że takie narty można kupić o wiele taniej No co ty...to jest model 12/13 i cena jest jak na race programie...(piszę o Rossi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanonski Napisano 24 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2012 pisz priv , mam komórkę rossignola 12/13 w lepszej cenie , ewentualnie z fischera tez mam komorke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekC Napisano 25 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2012 ok napisane czekam na propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekC Napisano 26 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 No odezwij się Kolego. Wysłałem maila na priva, ale brak odpowiedzi :sad: Naprawdę chcę kupić tę nartę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekC Napisano 29 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2012 Kolega lukanonski obiecywał, że ma taką nartę, ale przestał się odzywać:sad: Ponawiam więc ogłoszenie. Kupię komórkę 165cm:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 29 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2012 Kolega lukanonski obiecywał, że ma taką nartę, ale przestał się odzywać:sad: Ponawiam więc ogłoszenie. Kupię komórkę 165cm:smile: obiecanki, cacanki...: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi