nataniel Napisano 18 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2004 Hej ! Sluchajcie stoje przed dylemetem zakupu nart. Zapoznawszy sie z tegorocznymi ofertami producentow i uwzgledniwszy moje umiejetnosci i preferowany styl jazdy wybralem Rossignol OPEN 500 i Blizzard AXP. I nie wiem, na ktore sie zdecydowac. Dotychczas nie probowalem ani jednych ani drugich wiec prosze piszcie swoje opinie na temat tych nart, badz samych producentow. Moze jest wsrod Was ktos, kto mial okazje wyprobowac ten sprzet. Z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 19 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2004 OPEN 500 Vs AXP czyli Rossignol kontra Blizzard Nie wiem czy wiele Ci pomoge, gdyz nie testowałem osobiscie tych nart.Ja rowniez zastanawialem sie nad wyborem pomiedzy Head-em world cup slalomka(osobiscie preferuje krotki skret, ale nie chce sie ograniczac a po za tym byc moze to troche za wysokie progi) a Sigma AXP Blizzarda. I kupiłem AXP.Moze uda mi sie ja przetestowac w weekend. w Kielcach odgrazalii sie , ze wyciagi rusz razem z pierwszym sniegiem. Zobaszymy.Odezwe sie jezeli cos z tego wyjdzie. mam nadzieje , ze AXP to dobry i trafny wybor. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likwidatorek Napisano 22 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2004 OPEN 500 Vs AXP czyli Rossignol kontra Blizzard Cześć. Niestety nie testowałem tych nart, są to nowe modele dostepne dopiero od tego sezonu ( przynajmniej jeżeli chodzi o Rossignol ). Obecnie hulam na Rossignolkach T-Power Cobra S, moi znajomi podobnie. Swietna narta, uniwersalna zarówno do carvingu jak i tradycyjnej jazdy. Polecam. Do Twoich propozycji dołożyłbym jeszcze Rossignol T-Power Viper - w Maxie w Krakowie jest akurat obniżka z 1999 do 1499 ( łącznie z wiązaniem ). Warto!!! Odnosnie przedmówcy, też czekam jak na telegrafi ruszy wyciąg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi