Akozz Napisano 12 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2012 (edytowane) Witam. Zdecydowaliśmy się z dziewczyną zabrać za naukę jazdy na nartach w tę zimę. Sam sprzęt na pierwsze kroki pożyczymy no ale nie bardzo już się da tak z ubraniami. Moja obecna kurtka zimowa jest raczej dość "masywna" z podpiętym polarem i nie wiem czy nie będzie w niej niewygodnie i za ciepło i czy generalnie da radę. Rozglądałem się trochę ostatnio po sklepach i moją uwagę przykuła kurtka North Face Goodhood. Lekka, fantastycznie leży no ale ta cena.... 1400 zł... Jestem raczej z tych co jak już coś kupuje to wolę wydać raz a dużo i mieć coś naprawdę dobrego a nie co chwilę "ulepszać" i wydawać kolejne pieniądze. Myślicie że warto wydawać tyle kasy na ten model ? http://www.thenorthface.com/catalog/sc-gear/men-39-s-goodhood-jacket.html?cm_vc=Search Edytowane 12 Grudzień 2012 przez Akozz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mavercik Napisano 13 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2012 To samo Witam! Jadę za 2 tygodnie podobnie jak ty kolego na narty z dziewczyną i też będziemy się uczyć. Kupiłem dzisiaj tą kurtkę bo jest zaj... i żadna inna tak nie leży. Wychodzę z podobnego założenia że jak coś kupować to raz a dobrze bo nie stać mnie na szmelc. Tak kurtka wydaje mi się być kotem. Co do parametrów to czytałem i widzę że nikt do końca nie wie jak robione są te badania nad HyVent. Jedno zdanie często powtarzające się to to że TNF nie robi szajsu więc zaryzykowałem a czy dobrze zrobiłem zobaczę na śniegu. Będę śledził ten wątek bo tak jak ty jestem ciekaw tego co powiedzą doświadczeni narciarze. Jeżeli masz taką możliwość to sprawdź w Dyskobolu bo są promocje -20%. Ja kupiłem ją za 1119zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi