mac Napisano 19 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2002 Czy ktoś może mi coś powiedzieć na temat Butów Atomica 9.50? Problem polega na tym że mam takie właśnie buty i w zeszłym roku miałem z nimi mały problem. Przez pierwszy tydzień jeżdżenia były to najwygodniejsze buty jakie mogłem sobie wyobrazić (jeździłem po 6 godzin dziennie). Potem drugi wyjazd na (trochę mniej szczęśliwe miejsce – trzeba było więcej chodzić) i tu zaczęły się problemy to znaczy buty zaczęły uciskać przednią zewnętrzną część stopy. I na trzecim wyjeździe problem się powtórzył. Zastanawiam się czy to wynik nadwyrężenia stóp przy chodzeniu na drugim wyjeździe czy też z butami coś się stało. Gdy je teraz przymierzam wszystko jest OK. ale wiem że to może być zwodnicze (wyjdzie dopiero w praniu). A może ktoś z was ma jakieś doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 19 Październik 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2002 Atomic 9.50 Przerzuciłem wiadomość do odpowiedniego forum. Wykasujcie ją stąd jeśli możecie. Przepraszam za pomyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek104 Napisano 22 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2002 Atomic 9.50 czesc wklady butow atomic sa w pewnym sensie termo ksztaltujace sie totez gdy chodzisz przed jazda dluzej w rozpietych butach nacisk cieplej stopy powoduje uformowanie pianki (NIEWLASCIWE)i uwieranie w stopy musia bys wtedy zdjac buty i odczekac okolo 2 do 3 godzin aby wklady wrocily do normy . najlepiej jak musisz chodzic zapiac buty i nie rozpinac jest to niewygodne ale skuteczne . a w ogole sa to bardz dobre buty pozdrawiam jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 26 Październik 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2002 Atomic 9.50 Dzięki za odpowiedż. Mam też nadzieję że niedogodności wynikały z faktu że naprawdę dużo w nich chodziłem (coć były zapięte). W końcu wtedy gdy nie musiałem w nich chodzić tak daleko mogłem jeździć po 6-7 godzin dziennnie i nic mi nie dolegało. Puki co myślę że tej klasy buty poprostu nie są przeznaczone do chodzenia i z tego wynikał mój problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi