Andi Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 wypełnilem ale pytanie o wysokośc dochodów - bardzo rozsmieszyła .... co to ma do nart ..... rownież pytanie o kwote ktorą wydaje na narty ...... ankieta wg mnie jest trochę słaba ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Spoko stary ,wszystko jest git :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Tak ,tak Andi dżentelmeni o piniążkach nie rozmawiają :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Heheh wiedziałem, że się narażę, ale wzajemne docinki narciarzy / deskarzy to przecież część białej kultury Co do przekonywania się nie mówię nie, może na starość jak mi prędkości na desce zabraknie Toż chop chyba nigdy zjazdu nie jechał albo gs hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi