Ozzor Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 Witam, chciałbym zainwestować w nowy sprzęt i prosze o poradę: 1. Płeć - M 2. Wiek - 29 3. Wzrost - 177 4. Waga - 94 5. Doświadczenie (3 sezony na nartach po 30 dni w sezonie z czego dwa 6 dniowe wyjazdy do Austri i duża liczba przejechanych kilometrów) 6. Umiejetnośści - w skali forum 6 7. Buty Head Flex 80 ( ogólnie miałem duzy problem z wyborem bo mam wysokie podbicie i szeroką stopę - jedyne w których czuje się w miarę wygodnie) 8. Obecnie jeżdżę zamiennie na: - Fisher Rx Firre z 2010 roku - 160 cm - miekka i lekka narta - dobrze mi się skręca ale przy duzych prędkościach zaczyna drgać - Blizzard IQon 7400 z 2008 roku - 170 cm - fajna przy carvingu na przygotowanym stoku i przy większych prędkościach - ale zabija mnie na muldach 9. Budżet - 1000-1300 zł. 10. Nie sugeruję co mi sie podoba i nad czym się zastanawiam - napisze później Będę wdzięczny za propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi