felix11 Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Z powodu kontuzji odniesionej na stoku nie mogę wykorzystać zakupionego Gruponu. Chętnie go komuś odstąpię, po okazyjnej cenie. Grupon dla 4 osób na 4 noce 5km od Tatrzańskiej Łomnicy http://www.tatrytop.eu/index.php?ps=komp_apart_szcz&ka_id=13 apartament Stara Polana 54 termin wykorzystania do 26.03.2013 wartość Gruponu: 1079 PLN cena odstępnego : 750,00 PLN Wypis z oferty: "Oferta obejmuje pobyt dla 2 lub 4 osób w apartamentach TatraGolf w 1 z ..... 1079 zł zamiast 2750 zł za 5 dni (4 noclegi) dla 4 osób w apartamencie z 1 sypialnią, , Opłata za serwis: 20 EUR/pokój/pobyt, 20% zniżki do Aquaparków: Poprad i Vrbov oraz do Centrum Spa, Nawet do 30% zniżki w SKI Bachledova, Z Tatra Card (prezent dla odwiedzających Wysokie Tatry) do 30% zniżki na wyciągi i inne atrakcje, Doba hotelowa: od 14 do 10, Przed dokonaniem zakupu należy sprawdzić dostępność miejsc w wybranym terminie, Konieczna rezerwacja telefoniczna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felix11 Napisano 8 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 nowa cena 500 PLN - wychodzi 31 PLN za osobę za noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slavko Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 Albo coś pomyliłem albo wkleileś złego linka bo ja tu widzę tylko oferty z Zakopanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felix11 Napisano 8 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 (edytowane) https://www.groupon.pl/oferty/groupon-travel/Tatragolf-Moutain-Resort/14112740 coś pozmieniali na stronce. Ten jest bezpośrednio do oferty Gruponu. Wykupiony był wariant 4 Edytowane 8 Luty 2013 przez felix11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi