ma_d Napisano 1 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2004 Drodzy państwo proponuje sobie ściągnąć prostą, małą, aprzdewszystkim WSPANIAŁĄ grę narciarską SkiFree http://www.geocities.com/earthfiles/SKI.zip W oczekiwanieu na pierwszy wyjazd narciarski ćwiczmy. Niech ktoś mnie spróbuje pobić na Tree Slalom 25,41 sek!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 1 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2004 Wspaniała gra no no gierka przednia a twój winik to dopiero coś- musze potrenować. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartasinme Napisano 2 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2004 Wspaniała gra Taaak, miałem tą grę baaardzo dawno temu i przy okazji kolejnego clean up`u wyrzuciłem, więc dzięki, ma_d. Swoją drogą lepsze niż rekordy w trzech istniejących konkurencjach jest spierniczanie przed potworkiem/ diabełkiem który czeka na nas na końcu. Jest on zawsze wtedy gdy licznik wskazuje 2000m, ale można podejmować, często nawet długie próby ucieczki. Niestety finał zawsze ten sam. Potworek czeka na nas nie tylko na dole- podejdźcie maksymalnie do góry...! Szkoda tylko, że nie poruszamy się tam po promieniu. Ześlizg hamuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi