muzin Napisano 21 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2002 Witam! w ubieglym tygodniu odwiedzilem sklepy przez Ciebie podane i niestety nie udalo mi sie nic kupic...albo nie bylo tego co chce albo jak bylo to nie pasowalo (( nie mniej jednak wycieczka sie udala i wiem juz gdzie trzeba zagladac..!!! dzieki za pomoc (adresy) pozdrawiam-muzin PS. niezbednych zakupow (co dziwne ) dokonalem w rodzinnym miescie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin-jasiu Napisano 21 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2002 do M-J To pocieszajace, ze zrobiles zakupy u siebie, znaczy rynek normalnieje. Co do sklepow w Wawie, ja tez kupilem to co mialem kupis zupelnie w innych miejscach niz planowalem, znaczy nopmalnosci nie ma i czlowiek dalej poluje i nie kupuje a zdobywa (tylko w odroznieniu od zamierzchlych czasow- za i tak duze pieniadze, ale zawsze cos sie urwie z obnizek) Milego korzystania z zakupow na stokach )) Poz m-j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi