Gość pawel.brevis Napisano 21 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2013 WitamPosiadam na sprzedaż nowe wiązania Atomic R1018 - nie używane! Cena jaka mnie interesuje to 140 zł + ewentualna wysyłka. Kupiłem je dla siebie, jednak zmiana planów powoduje że są mi już nie potrzebne, a szkoda żeby się kurzyły. Wiązania posiadają szeroki skistoper. Odbiór osobisty oczywiście możliwy - Górki Wielkie i okolice, a po uzgodnieniu także Warszawa. Zainteresowanych proszę o kontakt. PozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pawel.brevis Napisano 7 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2014 Ogłoszenie nadal aktualne - polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Harry_1982 Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 Witam, czy moge dostac wiecej zdjec? poprosze na adres andrzej.charyta@gmail.com Szukam wiazan atomika z tego rocznika, bo potrzebuje takich do nart z plyta beta carv. Musze dopytac serwisanta, czy te by pasowaly do moich atomic'ow 10.11. Pozdrawiam, Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dwie Doliny Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Paweł.brevis, Proszę o namiar na priv, w sprawie sprzedaży... Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pawel.brevis Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 Ogłoszenie nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi