SB Napisano 23 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2013 Zaciekawiony wpisem naszego orła Macieja na FB z dnia 11.03. "W drodze do Soczi na finał Pucharu Europy. Druga, a zarazem ostatnia próba przedolimpijska! Let's do this!!!", postanowiłem sprawdzić jak poszło, hasło Let's do this z 3 wykrzyknikami wróżyło dobrze, żeby nie powiedzieć przesądzało o sukcesie. Jako że nie śledzę za bardzo zmagań w Pucharze Europy, tego się nawet nie da śledzić bo przekaz medialny w tym zagadnieniu jest żaden, więc jedyne miejsce gdzie można coś znaleźć to strona FIS, która jak wiemy do przejrzystych i czytelnych nie należy:rolleyes::, ale poradziłem sobie:smile: Więc tak, zjazd się nie odbył - odwołany, na liście startowej do GS nikogo z PL zgłoszonego nie znalazłem, znalazłem naszego lidera na liście startowej do Super G, w rubryce Did not start:, czyli nie stawił się na starcie, dodam że jako jeden z 3 nie pojawił się w budce startowej!: ...ale Let's do this!!!:biggrin: no comment:rolleyes:: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 23 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2013 (edytowane) eee tam SB , moim zdaniem czepiasz się może chodziło mu o poznanie miasta ,jakieś fajne knajpy -żeby wiedział gdzie świętować sukcesy , sklepy- żeby ew. dokupić coś ze sprzętu jak mu go Ruscy zwiną, gdzie postój taksówek -żeby np nie spóźnić się na start :biggrin: Edytowane 23 Marzec 2013 przez aklim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 23 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2013 Totalna porażka:stupid: szkoda czasu i zainteresowania Jego osobą:angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi