sebs Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 Witam jak w temacie do sprzedania voucher na jeden z 5 lodowców ważny do 15.05.13 ja niestety nie dam rady wykorzystać Wart jest 350zł ja proponuję 170zł kontakt 790031174 @ blancisz@wp.pl (Stubai, Sölden, Piztal, Kaunertal i Hintertux) voucher otrzymujemy po wpisaniu kodu na stronie http://www.tirolergletscher.com/skiteampl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
expat Napisano 28 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2013 Pytanie czy można WYBRAĆ lodowiec czy przydzielany jest losowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebs Napisano 1 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2013 z tego co przeczytałem to właśnie system sam losuje lodowiec wiec temat zamykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoldz Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2014 Ja mogę sprzedać ten kupon za 50 zł pisać na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2014 z tego co przeczytałem to właśnie system sam losuje lodowiec wiec temat zamykam samemu można wybrać lodowiec .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2014 samemu można wybrać lodowiec .... A skąd ta informacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2014 A skąd ta informacja? bo osobiście to zrobiłem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2014 bo osobiście to zrobiłem .... Ale z tego co się orientuję, Ty to robiłeś kilka tygodni temu, a obecnie sytuacja może być już całkiem inna. W zeszłym roku też na początku sezonu można było sobie wybierać lodowiec, ale pod jego koniec to już komputer "losował" lodowiec i dziwnym trafem najczęściej losował Kaunertal :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2014 Ale z tego co się orientuję, Ty to robiłeś kilka tygodni temu :wink: dokładnie ... 30 marca !!! logowałem się tam w sumie z 4 kuponami na różne osoby .... za każdym razem był wybór lodowców.... nie zamierzam gdybać , takie są fakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi