zzocha Napisano 12 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2013 Mamy zarezerwowane 2 cztero osobowe apartamenty w Les 2 Alpes. Jedziemy WV T5 auto 8 osobowe i mamy jedno wolne miejsce w aucie i w apartamencie koszt 1400zł ( transport,nocleg i karnet ) jedzenie w własnym zakresie średnia wieku ok.40l 6 facetów + jedna kobieta.Chętnie kogoś zabierzemy.Wyjazd z Wolsztyna reszta do dogadania tel.601055428 nurek74@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 12 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2013 Zzocha odważny jesteś z tą datą wyjazdu : Wprawdzie też jadę w grudniu ale rozważam jeszcze czy od 7 czy może 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 13 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2013 Zawsze byłem obtymistą i nadal jestem . Myślę że tam będzie na czym pojeździć jest wyyyyysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi