dadol Napisano 2 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2005 co sadzicie o ciuchach tej marki , może ktoś ma jakieś doświadczenia , chcę kupić kurtke a w MAKSIE są niezłe przeceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2005 "IGUANA" !!! ja mam kurtke z iguany wykonanie jest świetne jakość tesh w niektorych kurtkach za duża waga po prostu za dużo ważą ale tak to ogolnie ciuszki zajebiste są no i cenowo bardzo przystępne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dadol Napisano 2 Styczeń 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2005 "IGUANA" !!! Wlasnie sie zastanawiam , bo mysle jeszcze o polskiej "JMP" ( elba 460pln)jest troche lzejsza no i parametry ma wyzsze , ale iguana ma polarową wpinke i moze byc uzywana nie tylko na narty, a poza tym ma niezłą cene jak na ten model ( z 749 na 489 pln)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz Napisano 3 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2005 "IGUANA" !!! Mam spodnie Iguany, jestem z nich bardzo zadowolony, polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek344 Napisano 7 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2005 "IGUANA" !!! Też chcę kupić. Kurtki są świetne. Daj namiary na ten sklep. Pozdrawiam Romek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valpi Napisano 8 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2005 "IGUANA" !!! - Moja zafarbowala w praniu 30C Moja zafarbowala w praniu 30C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi