madej908 Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Jak w tytule, interesują mnie modele SG wszystkich firm narciarskich. Propozycje proszę kierować na PW. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Poszukaj nowych w necie Bardzo często można kupić za 500 zł nowe narty, które kilka lat poleżały w magazynie, a z racji ich długości nikt ich nie chce kupić. Już kilka razy się z czymś takim spotkałem. Jeśli przypadkiem na coś trafię, to dam Ci znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spi630 Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 jakby kogoś to zainteresowało to mam na sprzedaż juniorskie atomiki SG 195cm R>33 z wiązaniami. stan bardzo dobry, pieniądze bardzo dobre:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi