asulencka-kaatz Napisano 26 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2013 Gdzie najlepsze przedszkola narciarskie?czy jest szansa ze w styczniu (w prognozie pogody w nocy są podawana temperatury minusowe) jakieś stoki będą sztucznie naśnieżane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 26 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2013 Jedź w Alpy a problemy śniegu i przedszkola będą Ci obce :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asulencka-kaatz Napisano 27 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2013 Wiem wiem.alpy byłyby najlepsze.tym razem jednak wybrałam karpacz-już dokonałam przedpłaty za hotel więc...muszę zorganizować sobie pobyt w tym a nie innym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asulencka-kaatz Napisano 27 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2013 aczkolwiek oglądając twoje zdjęcia to też nie jeździsz :-) do austrii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asulencka-kaatz Napisano 27 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2013 ani do innych państw przez które ciągną się alpy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hol02 Napisano 28 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2013 Witam tak kopa i biały jar sztucznie naśnieżane. W centrum bambino ski gdzie można zaczynać przygodę z nartami. Byliśmy w zeszłym roku z młodym 5 lat. Jak już opanowane podstawy można wybrać się na stok pod Wangiem szetoki delikatny, pełno szkółek instruktorów. W tym także się wybieramy, aczkolwiek pogoda wiadomo jaka jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asulencka-kaatz Napisano 28 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2013 Bardzo dziekuję za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asulencka-kaatz Napisano 29 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 czy ktoś dzis jeździł w karpaczu???? jak warunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi