kttosiek Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2014 (edytowane) Mam do sprzedania narty AM K2 Aftershock dł. 167 (130-86-114) z rocznika 11/12 z wiązaniem MX 14 - kupiłem je nowe w ubiegłym roku, stan naprawdę idealny - jeździły z 5-6 dni w ubiegłym sezonie i jeden w obecnym. Miały robiony jedynie serwis ręczny, więc krawędzie są prawie jak nowe. Narty są naostrzone i nasmarowane gotowe do jazdy. Cena katalogowa tych nart to 2900zł u mnie za połowę 1450. Zdjęcia wyślę na maila. W razie pytań dzwoń 600 307 075 - Jerzy. Link do aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=3856096353 Tu opis producenta: Narty te, oferujące najszersze wymiary w serii AMP, stworzyliśmy je z myślą o bardziej miękkim, mniej ubitym śniegu. All-Terrain Rocker dodaje im wszechstronności, byś mógł przemierzać polany i zbocza górskie, których wcześniej nie widziałeś. Nie dajcie się zwieść talii szerokiej na 86mm; Aftershock nie tracą żywotności i zwinności na przygotowanych trasach. Wypróbuj je i daj się zaskoczyć ich wszechstronności. Edytowane 4 Styczeń 2014 przez kttosiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi