gryszafree Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2014 W sekcji skipassy w Serfaus - Fiss - Ladis w terminie od 15 marca za 4 dniowy skipass widnieje cena 108 euro. Natomiast na oficjalnej stronie regionu widnieje cena 140 euro. Czy moze mi to ktoś wyjasnić. W jaki sposób moge uzyskac tą niższą cenę? (jest ona dla mnie bardzo istotna ). Dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2014 (edytowane) W sekcji skipassy w Serfaus - Fiss - Ladis w terminie od 15 marca za 4 dniowy skipass widnieje cena 108 euro. Natomiast na oficjalnej stronie regionu widnieje cena 140 euro. Czy moze mi to ktoś wyjasnić. W jaki sposób moge uzyskac tą niższą cenę? (jest ona dla mnie bardzo istotna ). Dziękuję za info Nie wierz we wszystko co przeczytasz Normalnie jest jakieś 154 lub 140,5 euro za 4 dni - niedrogo moim zdaniem, ale to dla gości ww. 3 miejscowości. Dla "niezameldowanych" - 156 euro w niskim sezonie (ew. 172 w wysokim) - i to też są normalne ceny ...ale, od 15 marca są jakieś "sensacyjne" tygodnie - ale tylko dla gości Od razu dodam, że mieszkanie w SFL jest b. drogie, i jak się nie obrócisz to wyjdzie mniej więcej na to samo kwotowo. PS. ...dodatkowo - będzie ci bardzo trudno coś znaleźć wolnego w tym terminie, u góry, tak sądzę. Nie wiąż zbyt wielkich nadziei, choć próbować można Edytowane 10 Styczeń 2014 przez gajowy01 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi