olas84 Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 (edytowane) Witam,sprzedam NOWE nieużywane narty Salomon Enduro LX 750 z wiązaniami L10.Długość nart 168 cm. Kupione w gosporcie w gdańsku, skan paragonu na zdjęciach.Narty posiadają Rocker, przeznaczone 50% trasa, 50% poza trasami,można powiedzieć uniwersalna narta dla średnio zaawansowanych z ambicjami:)Kupione 19 grudnia na gwiazdkę. Przez nieporozumienie dostałem 2 pary nart i z tą nie mam co zrobić.Połączenie najlepszych technologii freeski oraz race. Konstrukcja Monocoque zapewnialekkość, a tytanowe wzmocnienie przyczepnośći stabilność na twardym śniegu. Lightraki wiązanie L10 daja optymalneprzeniesienie mocy.TECHNOLOGIE:KOMPOZYT - Połączenie włókien obniżające wagę nart. Dzięki temu są bardziej skrętne i łatwiej wybaczają błędy.LIGHTRAK - System płyt Salomona zapewniających precyzję i optymalny przekaz sił. Wyjątkowo niska waga i łatwość regulacjiPOJEDYŃCZA WARSTWA TYTANOWEGO LAMINATU - Wzmocnienie, lepsze trzymanie krawedzi, efektywny przekaz sił i większa żywotność sprzętuMONOCOQUE - Pojedyńcza warstwa włókien zapewniająca komfort jazdy, sprężystość i sterowność nartPULSE PAD - Warstwa gumy aplikowana wzdłuż krawędzi i w wybranych strefach nart. Wpływa na większą płynność jazdy i lepszy kontakt nart ze śniegiemALL TERRAIN ROCKER - Pojedyńczy obniżony rocker średniej długości w przedniej części narty. Zapewnia maksymalną amortyzację i łatwą inicjacją skrętu przy zachowaniu dużej stabilności. Opatentowany koncept SalomonaPOWERLINE ALL-MOUNTAIN - System aktywnego tłumienia drgań dedykowany szerokim nartom. Dwa ramiona biegnące wzdłuż osi narty absorbują nierówności terenu, poprawiając stabilność jazdy w każdych warunkach śniegowychtelefon do mnie 604130990 Olek cena do ewentualnej negocjacjiCENA 1050 ZŁNOWA CENA 990 ZŁZamykam wątek. Mimo wszystko póki co narty nadal nieużywane, jak ktoś będzie zainteresowany proszę dzwonić. Edytowane 20 Luty 2014 przez olas84 nowa cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi