Ninja Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Jak w tytule - poszukuję pokrowca na buty narciarskie. Niby nic niezwykłego, na allegro są setki, niestety, mam takowy problem, że posiadam bardzo duży rozmiar. Większość modeli, jakie znalazłem pasują do butów o max rozmiarze eu 47. Ja natomiast potrzebuję do eu 49, długość skorupy 347 mm. Może ktoś z Was też miał taki problem i zna jakiś model pasujący do mojego rozmiaru? Proszę o pomoc - propozycje, najlepiej jakieś popularne, aby bez problemu znaleźć w sklepie internetowym / allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 (edytowane) Myślę że tworzysz problem sztucznie zza monitora, a może by wartało jednak udać się na konwencjonalne zakupy do prawdziwego sklepu? Aż z ciekawości poczłapałem do garażu z metrem, mam tam najprostsze najtańsze pokrowce, a w 1 z nich buty mojego syna, rozmiar skorupy 335 mm, pozostały luz to jeszcze 40 mm. Tak więc wejdą tam buty znacznie większe niż Twoje i myślę ze do każdego innego pokrowca wejdą, bo to zwykły pokrowiec z Martensa za cenę taką jaką zapłacisz za samą wysyłkę z allegro. Jak dobrze pamiętam to koszt tego pokrowca to 29.99 . I nawet go w Bydgoszczy kupisz, tylko nie pytaj gdzie:rolleyes:: Edytowane 17 Luty 2014 przez SB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ninja Napisano 17 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 (edytowane) Już dawno nie mieszkam w Bydgoszczy. Jestem w malutkim miasteczku Świdnicy (koło Wrocka), gdzie są tylko dwa sklepy sportowe. Pierwszy to martes sport, gdzie nie ma i prędko nie będzie takich pokrowców (byłem, pytałem się), a drugi to jakiś sklep z kosmosu, ceny są tam takie, że byle największy szajs kosztuje ponad dwukrotnie więcej niż identyczna rzecz ze sklepu online z kosztami dostawy. Tak więc jestem zmuszony do zakupu w sklepie internetowym / allegro. Edytowane 17 Luty 2014 przez Ninja literówka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel81 Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Wymiary torby Martes : 39 x 37 x 23 cm tak więc bez problemu zmieścisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ninja Napisano 17 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Wymiary torby Martes : 39 x 37 x 23 cm tak więc bez problemu zmieścisz. Tylko niestety jest z nią problem - u mnie w sklepie jak już mówiłem w najbliższym czasie nie będzie żadnych, a na stronie jedynego sklepu internetowego oferującego ją (presto) pisze, iż towar "chwilowo" niedostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.W. Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Kilka dni temu zakupiłem torbę Salomona na buty i kask. http://www.salomon.com/fr/product/ultimax-gear-bag.html Wyprzedaż, po 130 zeta. Ogromna kieszeń na buty, z cała pewnością zmieścisz swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Kilka dni temu zakupiłem torbę Salomona na buty i kask. http://www.salomon.com/fr/product/ultimax-gear-bag.html Wyprzedaż, po 130 zeta. Ogromna kieszeń na buty, z cała pewnością zmieścisz swoje. A tu masz tego salomona ULTIMAX GEAR BAG + same torby na buty salomona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ninja Napisano 18 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 @up, 2up To już jednak aż do przesady, na kask nie potrzebuję, a na same buty to za duże. A co do tego martesa to dziś zmierzylem swoje buty, to chyba się na szerokość nie zmieszczą. Ta torba ma 23 cm, a buty minimum 30 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi