bobsleyrider Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 Witam! Potrzebuje kupic narty dla kobiety o wzroscie 170 cm, nie jest zaawansowana, jezdzi rekreacyjnie kilka dni w roku, wiec poziom okreslam na lepszego amatora Szukam wiec miekkich nart o dlugosci najlepiej152-154 cm. Interesuja mnie najbardziej narty jezdzone bardzo krotko, nie szukam mocnych uzywek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 Narty damskie 152-154 cm nowe lub lekko uzywane Witam! Potrzebuje kupic narty dla kobiety o wzroscie 170 cm, nie jest zaawansowana, jezdzi rekreacyjnie kilka dni w roku, wiec poziom okreslam na lepszego amatora Szukam wiec miekkich nart o dlugosci najlepiej152-154 cm. Interesuja mnie najbardziej narty jezdzone bardzo krotko, nie szukam mocnych uzywek. Szukaj raczej w dł około160-165... w SkiTeam masz teraz wyprzedaż wiec nowe kupisz do 1000zł -całkiem fajne modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobsleyrider Napisano 9 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 Szukam raczej tanszych, dlatego wspomnialem o lekko uzywanych. Nizej widzialem np Volkl z niskiej polki jezdzone sezon sprzedawane po 300-500 zl, ale niestety nie widze juz teraz nic podobnego, bo tamte szybko sie sprzedaly. O ski teamie wiem, ale nic tam nie mozna znalezc, bylem i maja same resztki, gdzie nie mozna nic dobrac. Poza tym wydaje mi sie, ze takie miekkie narty o dlugosci 150 cm za 1000 zl to zadna okazja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!xeR Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 Mam Voelkle tiger 3motion, dł. 161cm, r= 13,6m. Daj znać jeżeli będziesz zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 Ja mam nadal do sprzedania te narty http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/16958-Sprzedam-Voelk-Energy-320-156-cm-w-bardzo-dobrym-stanie?highlight=volkl+energy+dembus Sprzedam w dobrej cenie, niższej niż w poście w podlinkowanym poście - 300 zł. stan bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobsleyrider Napisano 10 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2014 Ja mam nadal do sprzedania te narty http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/16958-Sprzedam-Voelk-Energy-320-156-cm-w-bardzo-dobrym-stanie?highlight=volkl+energy+dembus Sprzedam w dobrej cenie, niższej niż w poście w podlinkowanym poście - 300 zł. stan bardzo dobry Uzytkowniku dembus, jestem jak najbardziej zainteresowany, tylko nie moge wyslac do Ciebie prywatnej wiadomosci, bo mam jakies ograniczenia na forum. Odezwalys sie do mnie w prywatnej podajac do siebie jakies namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 10 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2014 Wysłałem na priv namiary na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi