jjanawa Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 (edytowane) Para ok. 50tki z Krakowa, mamy zarezerwowany apartament w Livignio, wyjeżdżamy 29/03/2014 na tydzień; zwolniły nam się dwa miejsca zarówno w apartamencie jak i w samochodzie, prosimy o kontakt. Za apartament na 4 osoby płacimy 800euro, czyli 200euro od osoby, na paliwo zrzuta. kontakt: [email protected] zdjęcia apartamentu: http://www.solivalivigno.it/ita/app3.php Edytowane 24 Marzec 2014 przez jjanawa zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
be-ja Napisano 25 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2014 (edytowane) Witam, nie mogę wysłać wiadomości więc proszę o kontakt tel mój nr 603-067-919 Janusz,ewentualnie [email protected]. Pzd be-ja Edytowane 25 Marzec 2014 przez be-ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi