kruger27 Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2014 Witam klaruje się mi wyjazd do livinio od 5 do 12 kwietnia zabiorę 2 osoby z okolic Bielska Białej .Wszystko wyjaśni się w poniedziałek/wtorek samochód xara picasso 16hdi paliwo i autostrady na 4 osoby osoby zainteresowane pisać na PW podam kontakt telefoniczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renialub Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 jestem zainteresowana, ale co to znaczy PW, jestem nowa i nie wiem gdzie mam pisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!xeR Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 jestem zainteresowana, ale co to znaczy PW, jestem nowa i nie wiem gdzie mam pisać? PW - prywatna wiadomość. Musisz kliknąć nick kruger27 a następnie z menu kontekstowego wybrać "prywatna wiadomość". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renialub Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 (edytowane) Dziękuję:happy:już działam. Niestety nie udało mi się wysłac PW.komunikat o tym iż musze miec 15 postów czy cos takiego. A więc tu piszę: małżeństwo, mamy załatwione noclegi, skipasy , szkoda tylko nam jechac autem we dwoje. Chętnie się dołączymy, 5-12 kwietnia 2014 r.. Mieszkamy we Wrocławiu. [email protected] Edytowane 31 Marzec 2014 przez renialub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger27 Napisano 31 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 Niestety mam już komplet temat można zamknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi