Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Fisher RC4 WC SC

kozlow

Rekomendowane odpowiedzi

Fisher RC4 WC SC

to że jest to narta mocno sportowa to wiem, i bardzo mnie to cieszy. ale nie znam zadnych opini od uzytkowników wiec jeżeli ktos ma takie nartki lub miał okazje jezdzic to prosze o podzielenie sie wrażeniami,pozdrawiam

Fisher RC4 WC SC

oj Bobok wszyscy wiedza ze tegoroczne Fishe to mega sciema i nie da sie na nich skrecac i tak fajnie jezdzic jak na zaszlorocznych. Totalna PADAKA.

W tym roku tylko Volkl i Rossi trafili z talia, no moze jeszcze SL9 i nie topowe Salomony.

Wiekszosc szuka nartek przyjemnych i latwych w obsludze a przy tym niezawodnych a nie czegos do niepotrzebnego katowania sie i tyle...

Fisher RC4 WC SC

ojoj

nie do konca sie z toba zgodze,ja mam Fishery RC wc RC i jestem z nich bardzo zadowolony!mi nie sprawiaja mi problemów i w ogule,moze wynika to z tego ze warze 120kg:P i nie mam raczej problemów zeby je docisnać:)

pzdr

Fisher RC4 WC SC

Witam :)

Mam takie male pytanko glownie do skierowane do Bobica. Mam zamiar kupic fischerki rc4 race sc, czy ma ktos mozliwosc zalatwic taka nartke troche taniej niz w sklepie ??? Jestem na nia absolutkie zdecydowany, chodzi tylko o kaske. W wawie chodzi za okolo 2k z fx12. Jesli ktos moze pomoc to mozna mnie zlapac na gg 2080295. Z gory dzieki, pozdrowionka :)

Gość bobic

Fisher RC4 WC SC

Chciałbym Ci pomóc, ale nawet u nas w magazynie nie mamy już RACE SC.

I w sklepach tez już jest trudno dostać.

Gość bobic

do maTeO

Tia, dobre, ale jako nasz klient zaniza ceny detaliczne. :(

No coz.... zycie :(

P.S.

ale na takich tez juz mamy plan :)

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2021
  • Dodaj nową pozycję...