kozlow Napisano 8 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2005 Fisher RC4 WC SC to że jest to narta mocno sportowa to wiem, i bardzo mnie to cieszy. ale nie znam zadnych opini od uzytkowników wiec jeżeli ktos ma takie nartki lub miał okazje jezdzic to prosze o podzielenie sie wrażeniami,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 8 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2005 Fisher RC4 WC SC Są dobre To jest obiektywne zdanie, a nie dlatego ze pracuje dla nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 8 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2005 Fisher RC4 WC SC to ze pracujesz dl nich to wiem:),,podobno model z zeszłeo roku jest lżejszy(w prowadzeniu) mniej sportowy??co sadzisz pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2 Napisano 8 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2005 Fisher RC4 WC SC oj Bobok wszyscy wiedza ze tegoroczne Fishe to mega sciema i nie da sie na nich skrecac i tak fajnie jezdzic jak na zaszlorocznych. Totalna PADAKA. W tym roku tylko Volkl i Rossi trafili z talia, no moze jeszcze SL9 i nie topowe Salomony. Wiekszosc szuka nartek przyjemnych i latwych w obsludze a przy tym niezawodnych a nie czegos do niepotrzebnego katowania sie i tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 8 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2005 Fisher RC4 WC SC ojoj nie do konca sie z toba zgodze,ja mam Fishery RC wc RC i jestem z nich bardzo zadowolony!mi nie sprawiaja mi problemów i w ogule,moze wynika to z tego ze warze 120kg:P i nie mam raczej problemów zeby je docisnać pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maTeO2 Napisano 8 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2005 Fisher RC4 WC SC Witam Mam takie male pytanko glownie do skierowane do Bobica. Mam zamiar kupic fischerki rc4 race sc, czy ma ktos mozliwosc zalatwic taka nartke troche taniej niz w sklepie ??? Jestem na nia absolutkie zdecydowany, chodzi tylko o kaske. W wawie chodzi za okolo 2k z fx12. Jesli ktos moze pomoc to mozna mnie zlapac na gg 2080295. Z gory dzieki, pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KazP Napisano 9 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2005 Fisher RC4 WC SC Popieram bobica, bardzo dobre narty. Ale trzeba umieć jeżdzić. Nie radzę kupować dla szpanu, a tak się niekiedy zdarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 9 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2005 Fisher RC4 WC SC Chciałbym Ci pomóc, ale nawet u nas w magazynie nie mamy już RACE SC. I w sklepach tez już jest trudno dostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrysiak Napisano 9 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2005 do maTeO` spróbuj na ul.studenckiej w Luxtonie (w-wa). Facet ma bardzo dobre ceny tel. 8479907 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 9 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2005 do maTeO Tia, dobre, ale jako nasz klient zaniza ceny detaliczne. No coz.... zycie P.S. ale na takich tez juz mamy plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi