Gość western Napisano 9 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2005 czy ktoś się orientuje czy, a jeśli tak to w którym miejscu w Passo Tonale znajduje się stok z możliwością pomiaru czasu i prędkości jazdy? z góry dzięki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2005 Tonale - pomiar czasu ja byłem tam i na tonale niema stoku z pomiarem czasu przynajmniej ja jeździlem i nic takiego niewidzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość western Napisano 9 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2005 Tonale - pomiar czasu no właśnie też byłem i nie widziałem... ale popytać nie zawadzi, może przegapiłem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niwin Napisano 10 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2005 Tonale - pomiar czasu ja tez nie widzialem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi