Argon Napisano 19 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2014 Mam do sprzedania buty narciarskie, damskie Dalbello CX3 rozm. wkładki26, długość buta 297 mm oraz męskie Nordica B7 rozm. wkładki 26,5.długość buta 310 mm. Buty sa po kilku sezonach użytkowania i są w stanie dobrym. Są to buty w których ja i żona, uczyliśmy się jeździć. Buty maja miękki flex( chyba 60 i 70) i nadają się dla osób które zaczynaja swoją przygodę z narciarstwem. Nie mam zamiaru na nich zarobić, po prostu chcę je sprzedać bo kupiliśmy już sobie twardsze buty i nie mam miejsca na stare.Mam do zaoferowania także łańcychy przeciwśnieżne KONIG. Łańcuchy są z samonapinaczem (nie trzeba ich odciągać po przejechaniu kilkudziesięciu metrów) i posiadaja wszystkie atesty wymagane w krajach alpejskich. Są prawie nowe (zakładane były dwa razy i przejechałem na nich może5 km). Po zmianie auta są dla mnie za małe i nestety muszę je sprzedać.W komplecie polska instrukcja, foliowa mata i zapasowe ogniwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi