Mlody Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2014 Witajcie Chcialem poruszyc kwestie promienia skretu jednakze od troszke innej strony... mianowicie nie moge pojac jednej rzeczy... Mamy dana narte X i ta narta ma radius ( promień skrętu) : 13m przy 155 14m przy 160 15m przy 165 16m przy 170 I tutaj myk.... 18m przy 175cm Spotkalem sie ze w wielu nartach dlugosc 170 jest przelomowa potem dlugosc narty 175 odbija sie radiusem x2 w stosunku do reszty dlugosci... czemu tak sie dzieje? Chciałbym jezdzic na 175cm gdyz jestem z wiekszych chlopa aczkolwiek nie ukrywam ze kuje mnie w oczy napis na narcie.... Jak to jest? Czemu tak sie dzieje ? Nie przejmowac sie tym ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner79 Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2014 Nie czytaj tych napisów :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 Nie czytaj tych napisów :-) dokładnie. Zaklej i bedzie Ci się lepiej jeżdzić. Możesz też kupić komórki- na nich zwykle nie drukują cyferek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!xeR Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 Na mojej są :-D 165 :-D A tak poważnie to Ty jeździsz na narcie a nie ona na Tobie. Radius daje jakiś ogólny pogląd w jakiej grupie jest narta ale to od Ciebie zależy o jakim promieniu będziesz wycinał skręty Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi