aseto123 Napisano 12 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2015 Witam Orientuje się ktoś gdzie w Spindlerowym Mlynie wypożycze dobre narty? Mam na mysli jakieś testowki volkl, rossignol lub cos podobnego. Znalazłem centrum testowe chyba rossignola rossi-sport, jednak 450 CZK za dzień to trochę dużo. Moją uwagę przykuł też Spindl Motion Shop tylko nie wiem czy maja tam jakieś ciekawe narty. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 12 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2015 Spindleruv Młyn to kurort czeski i 450 koron to wcale nie jest dużo a do tego jeszcze chcesz wypasione deski.Trzy lata temu w Szklarskiej za progressory 800 zapłaciłem 80zł :shocked: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aseto123 Napisano 12 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2015 Tak, jeśli była by to cena przy wypożyczeniu na 1 dzien to sie zgadzam. Niestety z tego co pisze na ich stronie to czy wypożycze na 1 czy na 6 dni to cena za dzień sie nie zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 12 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2015 My wypożyczyliśmy kiedyś nowe HEAD'y na Planie.Cena nie była wygórowana,ponadto nasze narty pan ładnie naostrzył i nasmarował.:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 12 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2015 Na Planie Head u góry tani i Blizzard drogi. Na dole Hromovka Atomic jakieś tam ceny. Niedźwiedź na dole head. p.s. tani - drogi pojęcie względne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aseto123 Napisano 13 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Ten "plan" to jest gdzieś koło św piotra? Volkl albo Fischer nie mają swojego centrum testowego w Spindlu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Spindleruv Młyn to kurort czeski i 450 koron to wcale nie jest dużo a do tego jeszcze chcesz wypasione deski.Trzy lata temu w Szklarskiej za progressory 800 zapłaciłem 80zł :shocked: Podobnie było na Czarnej Górze, za jeden dzień 70zł ...czyli wychodzi że ceny "normalne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 (edytowane) Ten "plan" to jest gdzieś koło św piotra? Volkl albo Fischer nie mają swojego centrum testowego w Spindlu? Plań to szczyt, wjedżdżasz na niego kanapą ze Św.Piotra.:smile:jest tam knajpa i chatka z nartami do wypożyczania,przynajmniej tak było. Volkl?Fischer?nie wiem, musiałbyś przejść się drogą od parkingu przy Hromovce w kierunku Św.Piotra i pobuszować po pawilonach:smile: Edytowane 13 Styczeń 2015 przez atenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi